Visszajelzések

Folyamatosan követjük a visszajelzéseiteket és igényeitek mentén alakítjük szolgáltatásunkat!

Fontos számunkra, hogy tudjuk mi az, amit szerettek szolgáltatásunkban, mi az, amiben úgy gondoljátok, hogy tudnánk még fejlődni és mi az, amit esetleg hiányoltok. Ha Pro tagunk vagy írj visszajelzést és segítsd munkánkat, illetve azok döntését, akik még nem ismerik szolgáltatásunkat.

Nézd meg mit gondolnak előfizetőink szolgáltatásunkról

5,0
Rated 5 out of 5
5-ből 5 csillag (15 vélemény alapján)
Kiváló100%
Nagyon jó0%
Közepes0%
Rossz0%
Nagyon rossz0%

Maximális elègedettsèg!

Rated 5 out of 5
június 27, 2021

Nagyon pontos,rèszletes leírást adnak a mièrt lenne jó befektetès egy adott rèszvèny.Nyomon követik a híreket,minden hèten kiteszik az aktuális rèszvènyfigyelèsüket.Nagyon tudom ajánlani.Èn kezdő befektető vagyok de idáig a rèszfènyfigyelőből választott befektetèseim,mind bejöttek.Jók vagytok nagyon,csak így tovább.

Tomi

Osztalék fizető részvények

Rated 5 out of 5
június 14, 2021

Osztalék fizető részvényekről,szeretnék legalább havi egy cikket.Amúgy minden fasza 😀

Varga Imre

Tökéletesen csomagolt, tartalmas, lényegretörő

Rated 5 out of 5
február 25, 2021

Kezdő tőzsdésként 1-2 hete fedeztelek fel benneteket. Óriási mankót alkottok, több szinten is. Profin van felépítve az oldal. Megfizethető, átlátható. A részvényelemzések, heti részvényfigyelő, tudástár nagyon szuper! Csak egy dologtól félek, ami ennyire jó, az nem mindig tart sokáig. 🙂 Úgyhogy nagyon szurkolok és a tőlem telhető támogatást adom. 🙂 Elsősorban jó egészséget, másodsorban jó piacot.

Krisztián

Nagyon tetszik a fundamentális elemzés része, mert számomra a sok kis cégnél pont ez hiányzik

Rated 5 out of 5
február 8, 2021

Örülök, hogy Rátok találtam. ami nekem még nagy segítség volna, hogy ha egy egy részvényt technikailag is szétszednénk. Akár úgy, hogy egy egy interaktív online meeting keretében. Itt ugya akkor meg tudnánk beszélni akár olyan komoly és nélkülözhetetlen szempontot, mint SL vagy pozícióépítés… Vagy erre a FB csoport biztosít lehetőséget?

dectum

Szuper, már nagyon kellett egy ilyen közösség

Rated 5 out of 5
január 20, 2021

nagyon örülök a heti részvényfigyelőnek és pláne a „keressük az új niót” részvényeknek. Kérdésem az lenne, h a heti részvényfigyelőt nem tudnátok hétfőre rakni és benne egy javasolt vételi és eladási árat? Vagyunk páran akik kezdők vagyunk, és nekünk nagy segítség lenne ez. Ha netán még egy képernyőmentést is betudnátok rakni, ahogy pl a tradeingviewn elemzitek és ott látszana a technikai oldalról megközelítve a be/kiszállási pontok, az lenne a csúcs. De így is szuper!!!

Bánk Attila