A heti részvényfigyelőnkben és részvényelemzéseinkben bemutatott részvényekre 12 hónapos célárat fogunk meghatározni. Célárainkat a vállalatok fundamentális változásával folyamatosan frissíteni fogjuk. A célárak meghatározása mellett leírjuk, hogy mi adott árfolyam mellett eladnánk, tartanánk vagy vásárolnánk a részvényből.

Az általunk feltüntetett célárak kizárólag a saját véleményünket tükrözik, nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Teljes jogi nyilatkozatunkat itt olvashatod.

SELL

SELL – A részvényt a jelenlegi értékeltség mellett szerintünk érdemes eladni

UNDERPERFORM

UNDERPERFOM – Az adott részvény szerintünk gyengébben fog teljesíteni, mint az iparág többi szereplője és a tőzsdei indexek

HOLD

HOLD – A jelenlegi értékeltség mellett nem vásárolnánk és nem is adnánk el az adott részvényt

OUTPERFORM

OUTPERFORM – Az adott részvény szerintünk erősebben fog teljesíteni, mint az iparág többi szereplője és a tőzsdei indexek

BUY

BUY – A részvényt a jelenlegi értékeltség mellett szerintünk érdemes vásárolni

Hyper-growth stocks

Célár: 10$

BUY

One Stop System (OSS)

Az OSS piaci kapitalizációja mindössze 90 millió dollár, bőven van hova növekedni, az adóssága pedig elenyésző. Ha az elemzésünkben leírtakat tudja hozni a vállalat, akkor teljesen reális lehet, hogy jövőre már kétszámjegyű lesz a részvényárfolyam.

Growth stocks

Célár: 350$

BUY

Alibaba (BABA)

Brutális mértékben növekszik a kínai óriás, aki nem hiszi nézze meg az elmúlt évek és negyedévek eredményeit. A kínai állammal való konfliktus, és a Kína-USA kereskedelmi konfliktus miatt most nagyon kedvező áron vásárolhatunk BABA részvényeket. Szerintünk nagyon jó vétel most az Alibaba, 350$-os célárunk van a részvényre 12 hónapos időtávon.

Célár: 375$

OUTPERFORM

Facebook (FB)

Ahogy elemzésünkben is írtuk, arra számítunk, hogy a Facebook Messenger és a WhatsApp is nagy bevételt fog generálni a közeljövőben. A vállalat kiváló negyedéves jelentését követően még pozitívabban látjuk Facebook jövőjét, ezért a FB részvényre vonatkozó célárunkat 350$-ról 375$-ra emeltük.

Célár: 65$

OUTPERFORM

Nio (NIO)

A Nio nagyon jó úton halad afelé, hogy vezető elektromos autógyártó legyen a kínai piacon. Szuper júniusi eladási számokat produkált a vállalat, az amerikai befektetők pedig imádják a részvényt, hónapok óta a legfelkapottabb részvények között van a NIO. Az éves célárunk 65$ a részvényre vonatkozóan.

Célár: 65$

BUY

XPeng (XPEV)

Az elmúlt hetekben az XPeng bebizonyította, hogy önvezető szoftvere csak a Tesláéval hasonlítható össze. Saját chipfejlesztésbe és újabb gyár felállításába kezdett a cég, emellett pedig bemutatták legújabb autójukat, a világ első LiDAR technológiájával felszerelt okosautót. Jelenleg szerintünk nagyon alulértékelt a cég, 1 éven belül szerintünk 65$ körül fog mozogni az árfolyam.

Célár: 50$

BUY

EHang (EH)

Az önvezető légi járműveket fejlesztő és gyártó kínai EHang folyamatosan bizonyítja helyét a piacon. Jelenlegi csúcstermékük az EH216 több országában kapott már tesztrepülési engedélyt és/vagy hajtott végre tesztrepülést. Nemrégiben pedig bejelentették egy új széria és ezzel együtt a VT-30 megjelenését, amely a jelenlegi modellel ellentétben nemcsak városi, hanem városok közti repülésre és 300 km megtételére is képes. Az EHang az egyik kedvenc growth részvényünk, amelynek árfolyama jellemzően együtt mozog az XPengével. Hasonlóképp az egy éves célárunk az EHang esetében is 50 dollár.

Célár: 33$

BUY

Huya (HUYA)

A hatalmas februári menetelés után drasztikusan esett vissza a Huya árfolyama, annak ellenére, hogy továbbra is növekszik a vállalat. Szerintünk a mostani árfolyam mellett nagyon erős vétel a HUYA, 1 éven belül szerintünk 33 dollár körül fog alakulni a kínai streaming vállalat részvényárfolyama.

Value stocks

Célár: 57$

OUTPERFORM

Methode Electronics (MEI)

Februári elemzésünk óta 10%-ot emelkedett a MEI részvény, de szerintünk továbbra is alulértékelt. Növekvő bevétel és profit, alacsony P/E jellemzi a céget, a jövőben pedig az elektromos autógyártók egyik nagy beszállítója lehet. 12 hónapos időtávlatban 57$-os célárat adtunk a Methode Electronics részvénynek.

Célár: 650$

OUTPERFORM

Regeneron (REGN)

A REGN részvény március eleje óta 60$-t emelkedett, de így is messze van a célárunktól. Nehéz 2021-ban alulértékelt biotechnológiai céget találni, a Regeneron viszont szerintünk ezek közé tartozik. Úgy gondoljuk, hogy 1 év múlva a REGN részvényárfolyama 600-700$ körül fog mozogni.

Dividend stocks

Célár: 35$

HOLD

Unum Group (UNM)

6-12 hónappal ezelőtt 13-18$ között óriási potenciált láttunk az UNM részvényben, illetve osztalékfizető részvényeinkkel kapcsolatos toplistánk első helyét is sikerült megszereznie az Unum-nak. A mostani 28-29$-os árfolyamon már nem szívesen vásárolnánk a részvényből, de érdemes lehet tartani, stabil 4%-os osztalékot fizet a biztosítással foglalkozó vállalat.

Célár: 150$

HOLD

IBM (IBM)

3 hónappal ezelőtt írtuk TőzsdeX Pro Facebook csoportunkba, miután 10%-ot esett az IBM árfolyama, hogy most jó vétel lehet a részvény. Azóta 20$-ral emelkedett a részvényárfolyam és hasít az IBM. Szerintünk 1 év múlva ilyen 150$ körül lesz az árfolyam, a jelenlegi 4,7%-os osztalék sem rossz, de ennyiért már nem biztos, hogy érdemes IBM-et vásárolni.